Stiri

ABOVE & BEYOND – cap de afis HOUSE PARADE 2009

ABOVE & BEYOND - HOUSE PARADE 2009

ABOVE & BEYOND - HOUSE PARADE 2009

Exista anumiti dj care pot insufleti o petrecere, un club, un festival. Si exista formatii ce pot scrie cantece care iti vor face pielea de gaina. Dar exista o singura trupa ce le poate face pe amandoua: Above & Beyond. Acest trio a remixat-o pe Madonna, au castigat Essential Mix of the Year si au cantat in fata a un million de oameni la Rio de Janeiro. Mai important, au scris cantece cu puterea si melodia de a face sa intre in transa acea multime de un milion, multi dintre care cantau impreuna, cuvant cu cuvant.

Above & Beyond fac muzica, pur si simplu. Acea muzica se intampla sa fie electronica. Si se conecteaza. “Suntem un grup” spune Tonny McGuinness, fondatorul Above & Beyond. “Si ceea ce incercam noi sa facem este exact acel lucru, sa ne conectam cu oamnenii. Incearca sa descrii ceva din viata ta, dar intr-un fel ce rezoneaza cu alte persoane. Cand vezi persoane ce canta impreuna cu tine la fel de pasionat cum o fac ei, presupun ca o faci bine”. Acest lucru ii face pe cei de la Above & Beyond unici, nu doar in trance, ci si in muzica comerciala. “Ne consideram in primul rand compozitori” spune Paavo Siljamaki, care impreuna cu Jono Grant formeaza trio-ul. “Acesta este abordarea noastra asupra muzicii. Cel mai dificil lucru este sa compui un cantec care chiar atinge ascultatorul.”

Comments
  1. Mesaros Mircea Andrei

    9 years ago

    Sper sa ajunga in scurt timp, daca nu pe primul loc, atunci macar pe locul doi mondial, merita.

  2. doroo

    9 years ago

    eu sper sa ajunga pe ultimul loc, pt ca nu merita respectul meu, atata timp cat ignora fanii….eu am anulat plecarea mea in concediu, dorindu-mi cu ardoare sa ii vad live, iar ei dau cancel eventului cu o zi inainte ca acesta sa aibe loc….e jignitor….sa nu mai aud de ei…e clar ca pt ei nu conteaza nimic altceva decat banii si atat. Tot ce fac, fac numai pt bani, nimic nu vine din suflet, iar eu asta nu apreciez si nu accept! Go under Above & Beyond!Thumbs down for you! 🙁

*

Sign In