Stiri

ATB revine in Romania

ATB

ATB

Sambata, 1 August, Kristal Summer Club din Mamaia il va avea ca invitat de onoare pe DJ-ul de origine germana ATB.

A provocat o isterie in masa cand a venit pentru prima oara in Romania. Fanii acestui DJ si artist international atat de complet, s-au adunat din toata Romania pentru a-l asculta live.

Putini artisti se pot mandri cu o discografie atat de diversificata si atat de incoronata cu succes in acelasi timp. Tocmai aceasta trasatura a artistului de a se adapta la stiluri diferite, l-a ajutat sa pastreze mereu un loc fruntas in topurile internationale.

Acesta este si motivul pentru care ATB a fost ales de vedete internationale cum ar fi: . Heather Nova, Moby, William Orbit, Michael Cretu da la Enigma (de origine roman), Bryan Adams, A-ha, e.t.c., pentru a colabora pe diverse albume.

A impresionat si Hollywood-ul, unul dintre single-urile sale “Marrakech” fiind ales sa apara pe coloana sonora a filmului “ Mindhunters” (Val Kilmer, Christian Slater, LL Cool J). De curand a lansat un nou album, “Future Memories”, care deja face valuri in randul fanilor sai.

PS: acum daca ar fi asa sa alegem dintre House Parade, The Mission Dance Weekend (Tiesto si Armin van Buuren ) si ATB ( Kristal Club Mamaia ) toate pe 1 August  – pe cine ar fi ???

Comments
 1. dyutzza

  9 years ago

  heeeeeeeeeiiiiiiiiiii! intrebarea asta am pus`o si eu pe blog. Mah. Dar e grea intrebarea.
  Eu personal, raman tot la Armin. Ma gandesc ca ATB nu m`a impresionat atat de mult cum imi doream in Kristal in Bucuresti, in martie.
  La HP inca nu se stie line up ul..cred. Asa ca…Mare, mici, gogosi, spuma, soare si muzica buna.

 2. DjEnergy(Ro)

  9 years ago

  Cu siguranta House Parade va avea un line up foarte bogat in ceea ce priveste aria Trance&Techno….Armin nu mixeaza toate noaptea sau macar langa niste nume Trance…asa ca este inutil sa mergi doar pentru doua ore maxim!ATB,este o varianta…destul de buna…ma impresionat foarte mult pe 08.Nov 2003 cand a venit pentru prima data in Romania…anul acesta nu l-am vazut…am fost la Trance Energy in acceasi zi cand el mixa in Kristal!

 3. Silviu

  9 years ago

  😛 nu am intrat pe blog 😛

  ce ar fi un avantaj la mare ar fi ca, Plaja Hanul Piratilor si clubul Kristal Mamaia, sunt foarte aproape una de alta ca locatii, ar fi un avantaj ca poti pleca de la unu la altu, sau o zi la The Mission si cealalta zi la ATB, tot este un avantaj oricum, vb ta., mici, bere, spuma, soare 😛 si muzica buna binenteles..

  –> eu o sa merg la House Parade, pt ca unul dintre cel mai buni prieteni ai mei, a fost ales in line-up-ul de acolo, si na merg cu el 🙂

*

Sign In