Stiri

Beatport prezinta un concurs de remixuri marca Tiësto

Beatport.com a facut echipa buna cu unul dintre cei mai buni DJi – Tiësto (Olanda), pentru o provocare dedicata alegerii unui producator nou, aflat in ascensiune.


Ce se pune in joc

Superstarul DJ olandez – care a castigat titlul de no. 1 al lumii de catre cititorii DJ Magazine intre anii 2002 si 2004 – ofera utilizatorilor Beatport sansa de a realiza un remix la single-ul „Knock You Out”, realizat in colaborare cu Emily Haines si care apartine albumului „Kaleidoscope”.
Este pentru prima oara cand Tiësto a permis publicului accesul la o parte din productiile sale originale si de asemenea, a optat pentru a lansa 3 dintre cele mai bune remixuri la Ultra and PIAS Records, sperand a propulsa inceputul de cariera a trei producatori ambitiosi.

Premiile

Pana la 3 remixuri castigatoare vor fi lansate la Ultra si PIAS Records. Cel mai popular remix va primi, de asemenea:

Marca Tiësto
Ultra records package music
Un card cadou de 250 USD Beatport

Stadii:

1. 29 septembrie – 5 octombrie: Faza de download – mostre din remixurile la „Knock You Out” (se pot lua individual sau impreuna la 4,99 USD).
2. 6 octombrie – 19 octombrie: Faza de upload – se uploadeaza remixuri la www.beatportalcom/remix. In timpul acestei faze, intrarile pot fi ascultate, dar nu votate.
3. 20 octombrie – 3 noiembrie 2009: Faza de votare – voturile publicului pentru remixurile preferate.
Dupa o perioada de deliberare, castigatorul va fi anuntat pe sau in jurul zilei de 24 noiembrie 2009.

Reguli:

1. Downloadeaza mostre din remixurile la „Knock You Out”, intre 29 septembrie si 5 octombrie 2009.  Nota: nu e nevoie sa downloadezi fisiere WAV pentru a intra in concursul remixurilor.
2. Remixeaza piesa potrivit stilului propriu. Toate stilurile sunt binevenite.
3. Plaseaza-ti remixul pe pagina de remixuri de pe Beatportal. Marimea fisierelor MP3 sunt limitate si nu pot fi mai extinse de 10 MB.
4. Faza de download incepe pe 29 septembrie si se termina pe 5 octombrie 2009.
5. Faza de submitere incepe pe 6 octombrie la 12:01 AM si se termina in 19 octombrie 2009, 11:59 PM.
6. Faza de votare incepe in 20 octombrie la 12:01 AM si se sfarseste la 3 noiembrie 2009, 11:59 PM.
7. 10 remixuri vor fi votate de comunitatea Beatportal si 10 remixuri de catre staff-ul Beatport. Pana la 3 remixuri castigatoare vor fi alese de Tiesto , Ultra si PIAS Records.
8. Remixurile folosind sample-uri „neclare” vor fi descalificate. Un sample „neclar” este o munca muzicala, loop sau sample care nu au copyright (nu le-ai creat). Esti liber sa folosesti sunete care au fost create de tine.
9. Toate remixurile din acest concurs devin proprietate legala a Ultra & PIAS Records. Concursul de remixuri devine o proprietate legala a label-ului care gazduieste competitia, ca o protectie impotriva lansarii remixurilor neautorizate.
10. Toate marcile inregistrate si logourile sunt protejate. Toate drepturile producatorului si ale celui care inregistreaza sunt rezervate. Copierea, inchirierea, angajarea, performanta publica si broadcastingul neautorizate ale piesei remixate, partilor din piesele remixate etc. sunt interzise.

Comments

*

Sign In