Stiri

Cautam Editori & DJ – Radio Trance Romania

tranceDeoarece am hotarat sa marim echipa noastra suntem in cautare de editori stiri ,evenimente ,noutati din lumea trance si DJ cunoscatori ai genului trance.

Oferim posibilitatea DJ-ilor de a emite live ,inclusiv guest mix-uri proprii . Ai ocazia sa faci parte din acest proiect care promoveaza de ani buni genul trance si in acelasi timp sa-ti etalezi talentul de editor sau Dj .

Asteptam intentiile voastre cu o descriere succinta a ceea ce puteti “oferi” pentru curentul Trance.

Radio Trance Romania – We Trance, You Dance !

Comments
 1. George Ilinca

  7 years ago

  Salut,

  Sunt George (din Bucuresti) si sunt indragostit de muzica trance, ascult cam de prin 2000. Am colaborat cu voi prin 2009 insa din nu stiu ce motiv lucrurile nu au mai evoluat (sesiunea guest mix). Pot sa produc un set de o ora fara probleme, chiar si mai mult. Va stau la dispozitie pt o viitoare colaborare.

  Toate cele bune,

  George

 2. Daniel tinca

  7 years ago

  salutare.. ceva timp pentru niste muzica de calitate.. imi acordati si mie?:> (minimal,deep,tech,dub step :X)

 3. Adrian Tanasa

  7 years ago

  Salut! daca aveti nevoie de stiristi, pot sa fac eu treaba asta. Asigur info calitative, noutati, date concerte (in Ro si inafara), evenimente trance in Romania (in Bucuresti pot sa fac si poze de la concerte-ma duc la aprox. toate). Pot mentine un aflux de info constant cu stiri relevante si de interes pentru comunitatea radiotrance. Ma puteti contacta pt discutii pe adresa de mail de mai sus .

 4. Florin aka Maxx Dj

  7 years ago

  Salut sunt Florin am 24 de ani , sunt din Bucuresti si as fi incantat sa coleborez cu voi.despre muzica ce pot spune sunt un fan inrait al genului trance… Am propria mea emisiune pe care o public pe site-ul meu .Emisiunea se numeste A Therapy Of Trance si am ajuns akum 2 zile la episodul 14 .

 5. Andrei Zsigmond

  7 years ago

  Buna,
  As dori sa stiu daca mai e ‘valabil’ acest anunt 🙂 Nu de alta, dar vreau sa stiu daca mai are rost sa astept sau ma orientez catre un alt post de radio.
  Cu stima,
  Arjan (Andrei)

*

Sign In