Stiri

Claudia Cazacu in Club Space pe 18 decembrie 2010

claudia cazacu bucurestiStilul muzical abordat de Claudia in seturile live este ca o calatorie printre sunete diversificate, de la tech-house/techno sau electro-house la trance (uplifting, tech-trance).

Claudia Cazacu a fost votata in 2010 dj-ita numarul 1 in lume, fiind singura femeie dj care a reusit sa intre in prestigiosul Top 100 DJ MAG 2010. Este nascuta in Targoviste si stabilita de 12 ani in UK unde a cunoscut consacrarea pe scena muzicii electronice. Claudia revine in tara natala dupa o absenta de aproape doi ani, cu un portofoliu de performante muzicale mult imbunatatit.

In anul 2007, a infiintat propria casa de discuri, Couture, care are in portofoliu cel putin 60 de releasuri. Cele mai cunoscute piese ale Claudiei sunt: Timelapse, Rain, Solar Flare, Freefalling reworkul la clasicul Cafe del Mar sau seria Quatrain 1-5.

Piesele ei sunt prezente in playlisturile marilor DJ: Armin van Buuren, Tiesto, Eddie Halliwell, Judge Jules, Ferry Corsten si altii.

Fiti alaturi de noi la o petrecere incendiara cu DJ-ita numarul 1 in lume, Claudia Cazacu!

CLUB SPACE. Strada Academiei nr. 35-37, vis-a-vis de cladirea Senatului Romaniei, sector 1 (la doar 5 minute de Piata Universitatii).

Vino la petrecere si castiga prin tragere la sorti unul din cele 2 telefoane Sony Ericsson X10 mini pro cu sistem de operare Android.

Comments

*

Sign In