Stiri

DjMag Top 100 Djs @ Clasament

DjMag Top 100 Djs @ Clasament

DjMag Top 100 Djs @ Clasament

DjMag Top 100 Djs @ Clasament

Dupa cum v-am spus acum cateva zile aici, ieri a avut loc decernarea premiilor DJMAG TOP 100 DJS si petrecerea de final. Line-up-ul a fost format din Armin Van Buuren, Above & Beyond, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Sander Van Doorn, Gareth Emery, Sebastien Leger si Tocadisco.

Decernarea premiilor DJMAG TOP 100 s-a incheiat. Clasamentul este mai jos.

Armin Van Buuren este pentru al 3-lea an la rand cel mai bun dj din lume. Dupa premiile ‘cel mai bun album al anului’(Imagine) si ‘cel mai bun radio show’ (ASOT), castigate la Trance Awards 2009, era de asteptat ca Armin sa-si pastreze locul. Si sa fim sinceri, anul acesta chiar nu avea cine sa-l detroneze.

Printre cele mai interesante urcari in clasament se afla intrarea lui Gareth Emery in top 10, Sebastian Ingrosso, new entry direct pe pozitia 25, Cosmic Gate cu 43 de locuri, Steve Angello tot 43 de locuri, John O’Callaghan cu 36 de locuri si kaskade, new entry pe pozitia 51.

De partea cealalta, printre cei care au avut o coborare drastica in clasament, se afla Andy C. cu 50 de locuri, Ricardo Villalobos cu 35 de locuri, Leon Bolier cu 32 de locuri si James Zabiela cu 21 de locuri.

Urmariti Topul DJ Mag aici

Comments

*

Sign In