Stiri

Marcus Schössow

Marcus Schössow

Marcus Schössow

Este o perioada extrem de epuizanta pentru producatorul/DJ suedez, Marcus Schössow. Artistul, ce a fost votat recent ca fiind cel mai popular DJ Nordic, este ocupat cu albumul sau de debut, o multitudine de remixuri si, fireste, gig-urile.

Albumul sau de debut va fi gata in curand si va fi scos pe piata cel mai probabil spre sfarsitul lunii iunie, inceputul lunii iulie. Albumul va contine piese din aria melodic techno pana la full on, pastrand stilul unic al artistului.

Marcus relateaza: “Albumul este ca o calatorie prin toate genurile agreate de mine, dar totusi, cu o linie rosie trecand prin el. Sunt extrem de fericit de sound-ul pe care l-am atins, fiind inca un pas in fata in ceea ce priveste sound-ul nu-trance. Albumul va include si colaborari cu artisti de talia lui Ashley Wallbridge, Andy Duguid, Robert Burian si Thomas Sagstad, asa ca asteptati-va la o multitudine de sunete ce vor trece prin capul vostru.”

Urmatorul single de pe acest album, se numeste “Kaboom”, piesa ce va fi imnul unui festival de muzica electronica din aceasta vara.

Comments
  1. dyutzza

    9 years ago

    Omu` e nebun 😀 !

*

Sign In