Stiri

Markus Schulz prefera evenimentele Godskitchen

Markus Schulz
Markus Schulz a fost numit de catre promotorii brandului Godskitchen, rezidentul oficial al festivalurilor brand-ului din 2009. Artistul neamt va participa la nu mai putin de opt festivaluri si arene sub numele de Godskitchen in aceasta vara, asta insemanand ca gig-urile din Ibiza vor fi foarte putine.

Organizatorii  clubbing “heavyweights” Godskitchen si Global Gathering i-au dat lui Schulz titlu official de Rezident Festival 2009, asta inseamna ca Markus Schulz, nu mai este un strain la Godskitchen.  Acest fapt rarindu-i totusi evenimentele pe care le avea in Ibiza pe timpul verii la numai  4.

Relatand  din studioul sau din Miami, Markus a spus ” A fost o decizie grea pentru mine, avand in vedere ca evenimentele din Ibiza, erau foarte speciale si importante pentru calendarul meu de evenimente, dar gandindu-ma ca am mixat ca resident in Ibiza atat de multi ani,  2009 pare sa fie anul in care trebuie sa schimb ceva,sa fac ceva diferit. Voi lasa multe deoparte ca pentru anul acesta (2009), in Ibiza sa fac un show super special. ”

Fanii care vor “sa-l prinda” pe Markus in Ibiza, ar fi bine sa aiba in vedere ca acesta va venii  pe data de 30 Iunie la evenimentul Tuesdays@Amnesia, va revenii  pe 4 si 25 August, iar apoi solo pe  15 Septembrie la sfarsitul sezonului.

Comments

*

Sign In