Stiri

Official Video: Rex Mundi feat. Susana – Nothing At All

Mai mult ca sigur. Este ireversibil. ‘Nothing At All’ nu iti va parasi mintea prea curand.

O melodie dark, progressive apartinand Coldharbour care te atinge si se lipeste de tine pentru destul timp. Si nu e vorba doar de miscarea trupului. ‘Nothing At All’ te pune pe ganduri si nu te va lasa sa revii la realitate pana cand ultimul beat se va stinge.

Este productia excelenta si uimitoare a muncii lui Boy Hageman, aka Rex Mundi, si a vocii puternice a  Susanei care a fuzionat spre un glas boem si zdruncinator. Rex Mundi, cunoscut pentru solida sa ‘Perspective’ , ‘ Passage in Time’ si ‘Leaving Paradise’, a reusit sa creeze o piesa de categorie grea, moody progressive cu un break puternic, in timp ce Susana a dat tot ce  a avut mai bun pentru a face un vocal care sa transfere melodia la un alt nivel mai inalt.

‘Nothing At All’  a starnit deja freamat pe compilatia Markus Schulz’ ‘Toronto ‘ 09 si a fost introdusa in playlisturile celor mai mari DJi si vu siguranta vor continua sa o faca dupa lansarea piesei.

Pentru remixuri, au fost contactati Beat Service, Elevation si Funabashi.  Producatorul estonian Madis Sillamo a redat un ‘Nothing At All’ diferit.

Uplifiting remarcabil si housy in build-up si un moody progressive in breaks, remixul sau nu a putut fi mai diferit de atat fata de original, intr-un sens bun.
Prdoucatorul american Mike Targanski, aka Elevation, a facut din ‘Nothing At All’ un remix puternic, gen Coldharbour. Si ultimul, dar nu cel din urma, gentlemenii Funabashi au regandit piesa la un nivel uimitor, trancier-than-trancy remix.

Comments

*

Sign In