Stiri

RhiZoo pres. I Love Trance Episode 50

i-love-trance-50-flyerRizopol George (RhiZoo) nascut in Petrosani in data de 17.08.1987.Inca de mic a avut o inclinatie spre muzica insa din 2003 a pus accentul definitiv pe muzica electronica si mai precis pe Trance.Dupa 2 ani a pus si accentul pe Dj-ing,incercand diferite proiecte-emisiuni la radio-uri si a sustinut deasemenea si o emisiune la un post de radio local fm care din cauza audientei si a slabei inclinatii spre genul Edm a publicului din zona dupa o vreme s-a inchis .

In prezent are in fiecare marti o emisiune la RadioTrance,numita I Love Trance.A mixat la diferite cluburi din oras si localitatile vecine precum si la diferite evenimente cum ar fi : Wild Party Events,nume cu care in anul 2007-2008 a organizat mai multe evenimente in Petrosani,tot sub numele Wild Party Events a sustinut set-uri la End Of Summer Party – Petrosani si Halloween Havoc – Petrosani,In club cocoLoco,fostul club kado din Bucuresti,unde a fost invitat de Snatt si Vix rezidentii Radio Zu la o petrecere TrancEndance,in present este in discutii pentru Festivalul House Parade 2009 ce se va desfasura la Timisoara,si nu in ultimul rand la DpV editia 4  si 5 unde s-a bucurat de un real succes si un public numeros.Fiind la inceput pana in prezent nu a pus si accentul pe productie,insa spera  sa urmeze o serie de releasuri si colaborari.Influentele sale provin de la artisti si trupe precum:Tiesto,Paul Van Dyk,Armin van Buuren,Paul OakenFold,John Digweed,Ferry Corsten,A&B,Jean Michel Jarre,Kraftwerk etc..Stilul abordat este Trance,iar in ce priveste set-urile sale,abordeaza stiluri precum Tech,Progressive,Melodic,Vocal si Up-lifting Trance.

Emisiunea I Love Trance a inceput inca din noiembrie 2007 la radio-ul trancefm,a avut un success real inca de la inceput,reusind sa fie in top-ul audientelor la acest radio.Ulterior TranceFM a devenit RadioTrance Romania,staff-ul schimbandu-se insa formatul si programul emisiunii a ramas la fel.
In decursul editiilor au fost printre invitati : Coolin,Heion,Last Sequence,D-Flux,John Christorm,Mapax,Snatt,Insertion,Axe,MixMan s.a.m.d. .Tinere talente din Romania,ce au avut un real success.
Au fost si editii speciael precum Classics Edition,Special Mash-up&BootLeg Edition,Remember Trancendance, sau Dpv Edition,cu piesele ce au fost mixate live de RhiZoo.
Speram in continuare la o continuitate la fel de buna sa ajungem pana la sute de editii I Love Trance.

Multumiri lui John si Player,si celorlalti colaboratori RadioTrance,Ascultatorilor,si Invitatiilor Pentru Promptitudine.
Va asteptam Marti de la ora 16:00 cu o editie speciala.

Programul Va Fi Dupa Cum Urmeaza :

Heion           16:00
MixMan          17:00
ZiZou           18:00
D-Flux          19:00
RhiZoo          20:00
Coolin          21:00
Last Sequence   22:00
John Christorm  23:00

Multa Distractie,Auditie Placuta si La Multi Ani I Love Trance.

Comments
 1. PlayerRTR

  9 years ago

  sa ne traiesti maiestre, esti cred ca cel mai vechi din echipa de DJ, bravo 50 de emisiuni, la cat mai multe 🙂

 2. Sunlight

  9 years ago

  o sa fiu primul tunat…cel mai vechi zice player, deci am ce invata de la tine…ne auzim la maraton.si la cat mai multe emisiunei

 3. xXx

  9 years ago

  SSa ne traiesti mult!!!Sa fie cat mai multe emisiuni

 4. Dj Luk

  9 years ago

  Place si la mine Rhizoo

*

Sign In