Stiri

Tiesto – stilul meu muzical poate fi numit Ecletic

Watch an interview with Tiesto by Watchmojo.com

Watch an interview with Tiesto by Watchmojo.com

Intotdeauna am visat sa am aceasta “meserie”, mi-am dorit sa fiu un DJ de cand eram copil si cand chiar reusesti sa ajungi unul este cea mai tare senzatie din lume.

“Recent te-ai despartit de Blackhole Recordings si ai creat un nou label numit Musical Freedom. De ce ai decis sa creezi acest label si cu ce este diferit fata de ce-ai facut pentru Blackhole Recordings?”
Tiesto: Cu Blackhole Recordings am avut o colaborare spectaculoasa in ultimii 10 ani, dar cred ca era timpul pentru o schimbare. Ca producator m-am schimbat foarte mult, in albumul Kaleidoscope poti auzi destule schimbari in sound-ul meu, dar si ca DJ m-am schimbat foarte mult, si am simtit ca am nevoie de o noua casa pentru a-mi lansa creatiile. Label-ul se numeste Musical Freedom pentru ca am simtit ca la vechiul label eram ingradit, anume in muzica trance, dar acum simt ca sunt mai deschis pentru orice. Pot face piese cu Three 6 Mafia, Dizzee Rascal, Block Party, Sigmun Ros … Sunt peste tot, si cred ca e un lucru bun.

“Sunt atat de multi oameni cu care ai lucrat, cu cine ai mai dori sa colaborezi?”
Tiesto: Eu mi-am facut o lista cu toti cei care as dori sa colaborez, care continea 30 de persoane, si toti au vrut sa colaboreze cu mine. Nu conteaza daca acel cineva este celebru sau nu, dar daca poate aduce ceva nou pieselor mele ori daca imi poate da inspiratie este mult mai important ”

“Ai trecut prin multe in cariera ta: rock, trance… in ce stadiu esti acum?”
Tiesto: Nu mai sunt limite acum! Pot mixa orice de la hard trance la eclecticii Boys Noize. Sa te astepti la neasteptat este bine pentru show si cred ca publicul apreciaza asta. Am iesit din zona mea de siguranta muzica trance, intotdeauna e bine sa pui muzica trance si toata lumea va innebuni. Acum este mai provocator sa fac lumea sa innebuneasca cu muzica diferita. As putea spune ca stilul meu poate fi numit eclectic.

“Ai concertat in divferite orase din intreaga lume pentru atatia ani. Ce crezi ca da muzicii tale aceasta tenta internatinala?”
Tiesto: Cred ca este foarte pura. Nu este teatru ceea ce fac, cand fac muzica o fac din toata inima, iar pe scena sunt intotdeauna eu insumi. Iar muzica pe care o produc, nu o produc pentru a face hituri sau sa fiu cool, o produc pentru ca imi place. Este cel mai tare sentiment din lume cand sunt pe scena, cand mixez: nu mai simt cine sunt, traiesc doar in acea clipa.

Comments

*

Sign In