Stiri

Voteaza imnul House Parade 2009!

House Parade 2009

House Parade 2009

A inceput votarea pe site`ul www.confusionradio.houseparade.eu,  pentru alegerea imnului castigator de anul acesta – “HOUSE PARADE ANTHEM 2009”! Printre cei 19 participanti se numara Stefanno b2b Julianno, Green Noise Project, George Ichim, Gabriello, Hesit8, Sean Norvis, C-zar, Michal Poliak, bendIT si, bineinteles, John Christorm. Deocamdata, printre cei mai populari se afla Trim Project, Stefanno b2b Julianno, C-zar, John Christorm si bendIT & Victor M.  Puteti sa va votati preferatii sau melodia care v-a placut cel mai mult la adresa http://confusionradio.houseparade.eu/?page_id=405 .

Pentru cei care vor fi prezenti la HP de anul acesta, in 1 august 2009 la Timisoara, nu vor exista bilete scoase la vanzare. “Biletul” va consta in orice lucru reciclabil, dupa cum spune si site`ul:

Accesul la concert se va face mai mult simbolic, pe baza de obiecte reciclabile, aceasta fiind dorinta noastra, de a sensibiliza populatia in directia “MAI BINE RECICLAM”, adica: intri la concert cu 2-3 caiete vechi /un mouse defect/1-2 carti rupte/o tastatura sparta/cu 4-5 P.E.T.-uri goale etc.

Programul HP (1 august 2009) va fi: intre 18:00 -21:00 – Parada stradala si intre 22:00 – 06:00 – Concertul; vor exista zece scene pe care se va mixa, simultan. Line up-ul nu este complet pus la punct, asa ca nu dam detalii inca.

Comments
 1. cyklotronik

  9 years ago

  House Parade … hmmm, Event belea … !!!

 2. doroo

  9 years ago

  Cap de afis este ABOVE & BEYOND!

 3. doroo

  9 years ago

  iese rupere, frate!

*

Sign In