Stiri

Interviu: zece minute cu Re-Ward

Re Ward

Re Ward

Re-Ward sau Wardt, dupa ne luam dupa numele real. Producator de origine olandeza, cu un succes ametitor intr-un timp foarte scurt.  La 18 ani, a semnat cu Black Hole Recordings. A realizat remixuri pentru 4 Strings, Armin van Buuren sau tyDi. Daca ar putea, pentru o zi, ar alege sa fie Tiesto sau Chris Martin/Coldplay. Este bun prieten cu Leon Bolier si a mixat alaturi de Sander van Doorn. A mixat si la Trance Energy 2009, pentru prima oara, acesta fiind un moment unic pentru cariera sa de producator/DJ.

Ideea de a vorbi cu RTR a primit-o cu entuziasm si cu multa deschidere, asa ca i-am “furat” zece minute din timp.

RTR: Cine este, de fapt, omul din spatele numelui Re Ward? Ce face el in afara de muzica buna?

Re Ward: Omul din spatele lui Re Ward sunt doar eu – haha , Wardt van der Harst. Un tip de 20d e ani din Breda, Olanda. De fapt, doar produc si mixez de obicei, nu fac nicio scoala si nu am niciun job..Ceea ce mai fac in afara de muzica este sa ies cu prietenii, sa joc fotbal si altele. Ma bucur de relaxare!

RTR: Stiu ca 2008 a insemnat un an de succes pentru tine. Care a fost cel mai impresionant moment din anul trecut?

Re Ward: Cel mai impresionant moment din 2008 cred ca a fost primul meu DJ gig international din Londra. Am mixat acolo impreuna cu Sander van Doorn in Turnmills, un club foarte cunoscut.

RTR: Dar cel mai amuzant moment?

Re Ward: Cel mai amuzant din 2008 a fost probabil cel in care Galen Behr, Leon Bolier si eu trebuia sa mixam in Londra, in august 2008 mai exact, cand Leon a fost lovit direct in fata de o femeie de 30 de ani, beata praf si insarcinata (!), care urla ca ea e o mama buna! A fost foaaaarte amuzant!

RTR: Ce visuri ai avut in ultima vreme si care s-au indeplinit?

Re Ward: Ei bine, doua dintre ele au fost sa particip la Trance Energy si la Dance Valley, si ambele au devenit realitate acum, asa ca sunt un om al naibii de fericit =). Bineinteles ca inca visez sa mixez in toata lumea si sa cunosc oameni calzi pretutindeni. Doar sa fac ceea ce iubesc sa fac, sa mixez muzica in fata unei multimi!

RTR: Daca ar fi sa tii locul unui alt artist, temporar, care ar fi acela si de ce?

Re Ward: Daca ne referim la un DJ, cred cca acela ar fi Tiësto, de vreme ce e pur si simplu, omul care a realizat cele mai multe in intreaga scena dance. Oriunde s-ar duce,  aduna multi oameni pana la epuizare, biletele se vand rapid, ceea ce e incredibil.
Daca as putea fi cineva dintr-o trupa rock sau ceva de genu’, acel cineva ar fi Chris Martin de la Coldplay. Tipul asta chiar e tare si imi place enorm muzica lor. Ma intreb cum e sa fii in pielea lui!

RTR: Am auzit de un proiect nou cu Leon Bolier. Ce le pregatesti fanilor, ne poti spune mai multe?

Re Ward: Da, proiectul acesta abia a inceput saptamana trecuta. Nu exista inca, nicio casa de discuri, niciun nume de artist, asa ca eu cred ca e putintel prea devreme sa fac anunturi despre asta =).

Comments
 1. PlayerRTR

  9 years ago

  bravo lui, se dedica muzicii trance, asta conteaza cel mai mult, Muzica si nimic altceva, bravo lui, la 20 de ani sa mixezi la Trance Energy si sa ai asa un mare succes, va creste ff repede, e la inceput pe scena mare dar e foarte apreciat, si merita 🙂

 2. dyutzza

  9 years ago

  E si foarte open-minded. Optimist si receptiv. Plus ca o “munca” de calitate iese in evidenta mai repede, deh :))

 3. Axe

  9 years ago

  foarte tare re-ward, l-am vazut porcindu-se cu leon si galen la luminosity, si foarte dragut ca a avut timp si de interviu asta 😀 si chiar recomand sa mai luati interviu la ce artisti puteti, eu una sunt FOARTE interesata de mentalitatea lor…

*

Sign In